Aplikácia testu cenovej citlivosti na vybraný produkt v rovine podpory politiky zdravia - Lieskovská, Vanda, 1961-
Predchádzanie chorobám, podpora zdravého životného štýlu a používanie tzv. smart produktov, ku ktorým patria aj smart náramky, resp. fit náramky. Test cenovej citlivosti na vzorke 146 poslucháčov Podnikovohospodárskej fakulty EU v Košiciach. Výsledky prieskumu a porovnanie zisteného prijateľného cenového pásma fit náramku s vopred definovanými parametrami so skutočne realizovanou cenovou ponukou obdobného produktu v dostupnej maloobchodnej sieti.