Kvalitatívny výskum finančnej gramotnosti študentov - Lukáč, Jozef, 1991-
Charakteristika finančnej gramotnosti podľa Národného štandardu finančnej gramotnosti. Finančná gramotnosť študentov stredných škôl. Výsledky výskumu uskutočneného v roku 2017.