Maloobchodné trendy v zameraní na politiku zdravia - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Trendy v maloobchode ovplyvnené technickými inováciami. Porovnanie jednotlivých krajín EÚ-28 z pohľadu indexu kúpnej sily. Future-store technológie v maloobchode: praktický príklad. Trendy slovenského maloobchodu.