Spletité cesty balíkové cenotvorby - Toman, Pavel
Balíková cenotvorba. Faktory ovplyvňujúce cenu balíkov u dopravcov. Príplatky k cene. Parametre ovplyvňujúce cenu prepravy balíkov u vybraných dopravcov (DHL Express, Der Kurier, PPL CZ, UPS...).