Specifika skladů pro e-shopy - Toman, Pavel
Logistické centrá pre e-shopy majú svoje špecifiká dané hlavne väčším množstvom malých zásielok a rýchlosťou ich vybavenia. Dôležitá je skladová navigácia a jej priame spojenie so skladovým softvérom WMS. Stále intenzívnejšia je požiadavka automatizácie. Základom dobre fungujúceho internetového obchodu je rýchla a efektívna logistika. Balenie je dôležitou súčasťou. Rýchle skenovanie čiarových kódov.