Logistická centra "zelenají" - Toman, Pavel
Snahy o prístupy chrániacie životné prostredie dnes zasahujú všetky odbory. Ako môžu k ekológii a udržateľnosti prispievať sklady a logistické centrá. S ekológiou musí ísť ruka v ruke ekonómia. Ekologické logistické centrum pri Prahe. Smart riešenia pomáhajú ekológii. Ekologické sú najmä nadnárodné koncerny. Dôraz na elektromobilitu. Tepelná izolácia skladov bráni únikom tepla. Nové technológie otvárajú nové možnosti.