<The> Economic Contribution of Tourism to the Slovak Economy - Kubičková, Viera, 1970-
Kvantifikácia ekonomického vplyvu na turizmus pomocou merania nákladov na cestovný ruch na národnej úrovni prostredníctvom input-output tabuliek, ktoré sú prenášané to európskeho systému národných a regionálnych účtov (ESA 2010) a do aktuálneho satelitného účtu cestovného ruchu (TSA), založeného na údajoch finančného roku 2013-2014.