Efektívna daňová sadzba malých a stredných podnikov v SR - Schultzová, Anna
Možnosti určenia efektívnej daňovej sadzby malých a stredných podnikov, ktoré sa významnou mierou podieľajú na tvorbe hrubého domáceho produktu ako aj politike zamestnanosti SR.