Súčasné využívanie podnikovej diagnostiky v slovenskej znaleckej praxi - Kubica, Milan, 1958-
Dotazníkový prieskum využívania podnikovej diagnostiky v znaleckej praxi. Prehľad odborov a odvetví 30 respondentov - znalcov zapojených do prieskumu. Zhodnotenie výsledkov prieskumu - znalci poznajú a používajú najčastejšie len všeobecné metódy podnikovej diagnostiky, pričom nevyužívajú plný potenciál podnikovej diagnostiky poskytujúcej ucelený pohľad na podnik a jeho perspektívu.