Špecifiká ohodnocovania mikropodnikov - Londák, Ján
Zohľadnenie vplyvu kľúčovej osoby pri ohodnotení mikropodnikov. Diskont za kľúčovú osobu. Prístupy k zohľadneniu kľúčovej osoby pri ohodnotení mikropodnikov. Aplikácia diskontu za kľúčovú osobu ako úprava výslednej hodnoty podniku. Empirické štúdie v oblasti diskontu za kľúčovú osobu. Ohodnocovateľská a súdna prax v oblasti diskontu za kľúčovú osobu. Aplikácia diskontu za kľúčovú osobu ako úprava miery kapitalizácie. Aplikácia diskontu za kľúčovú osobu ako úprava výšky cenových násobkov. Aplikácia diskontu za kľúčovú osobu ako úprava výšky odčerpateľných zdrojov.