Implementation of the Charter for Small and Medium-sized Enterprises in Slovakia - Strážovská, Helena
Európska charta pre malé podniky je kľúčovým dokumentom Európskej únie ktorý vzniklol v roku 2000. Cieľom tejto charty je zlepšiť legislatívny a administratívny rámec pre fungovanie malých a stredných podnikov. Analýza a zhodnoenie výsledky výskumu malých a stredných podnikov zameraných na názory malých podnikov na Európsku chartu pre podniky a malé podniky implementovaných na Slovensku.