Definovanie prekážok vplývajúcich na malé a stredné podniky - Shejbalová Muchová, Mária
Analýza prostredia MSP na Slovensku. Právne formy v regiónoch SR. Prekážky vplývajúce na fungovanie a rozvoj MSP. Návrh riešení na rozvoj MSP.