Špecifické problémy znaleckého dokazovania v trestných veciach prečinu poškodzovania veriteľa a prečinu zvýhodňovania veriteľa - Luščíková, Darina
Vymedzenie právnych predpisov v oblasti znaleckého dokazovania v trestných veciach prečinu poškodzovania veriteľa a prečinu zvýhodňovania veriteľa. Aplikačné problémy právnych predpisov. Poškodzovanie veriteľa podľa Trestného zákona. Zvýhodňovanie veriteľa podľa Trestného zákona. Ustálenie výšky škody. Uznanie záväzkov.