Súčasné legislatívne zmeny znaleckej činnosti na Slovensku a možnosti ich ďalšieho vývoja - Majdúchová, Helena, 1963-
Súčasná legislatívna úprava znaleckej činnosti. Najdôležitejšie pozitívne zmeny pre znaleckú obec. Vyhláška MS SR 492/2004 Z. z. - súčasný stav a možné smery jej vývoja. Úvahy o možných zmenách vo vyhláške 492/2004 Z. z.