Aktuální problémy oceňování podniku v České republice - Mařík, Miloš
Správne a jednoznačné ocenenie majetku. Trhová hodnota a predpoklad najvyššieho a najlepšieho využitia. Trhová hodnota a spravodlivá hodnota v prípade povinných ponúk prevzatia a sqeeze-outov. Substančná hodnota a celkové ocenenie podniku. Doporučenia vo vytipovaných problémových bodoch oceňovania.