Neue didaktische Ansätze im berufsbezogenen Deutschunterricht - Paté, Magdaléna, 1980-
Nové didaktické koncepty a metódy vo výučbe odbornej nemčiny, profesionálny žargón ako predmet nemeckého vyučovania. V druhej časti príspevku diskusia o hlavných didaktických princípoch a kvalitatívne kritériá nemeckého jazyka pre profesionálne účely. Uvedenie konkrétnych didaktických metód.