Reklama, náklady na reprezentáciu, sponzorstvo - Petrovická, Iveta
Daňové posúdenie jednotlivých výdavkov vynaložených na činnosti, ktorých cieľom je určitým spôsobom prezentovať samotnú osobu daňovníka, jej činnosť, poskytované služby alebo výrobky. Ilustračné príklady.