Spracúvanie osobných údajov v účtovnej agende - Macová, Marcela
Dňa 25.5.2018 vstúpili do platnosti zmeny v oblasti ochrany osobných údajov, a to konkrétne nariadenie Európskeho parlamentu a Rady EÚ č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (Data Protection Regulation, GDPR), ktorým sa ruší smernica 95/46/ES a nový zákon o ochrane osobných údajov - zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.