Využitie shopper marketingu u retailerov s rýchloobrátkovým spotrebným tovarom v Českej republike - Orosz, Michal
Definície shopper marketingu. Shopper marketing verzus tradičný marketing. Benefity shopper marketingu. Procter & Gamble v spojení s olympijskými hrami. Shopper marketingová kampaň "Ďakujem mami" 2018. Vplyv shopper marketingu na predaj.