Bluetooth marketing - Hommerová, Dita
Bluetooth marketing ako nový trend marketingu. Princíp bluetooth marketingu. Výhody pre prevádzkovateľa. Výhody pre zákazníka. Typy vysielacích zariadení - prenosné a neprenosné (statické). Vhodné miesta pre využitie bluetooth marketingu. Formy reklamnej informácie. Perspektívy do budúcnosti.