Jak (ne)prodat památky aneb pane Hašku, vezměte dvě koruny Národní památkový ústav a jeho současný marketingový směr - Zeman, Jan
Národní památkový ústav spravuje viac ako 100 pamiatok - hrady a zámky, kostoly, kláštory a skanzeny ľudovej architektúry. Prezentácia kultúrneho dedičstva a práca s celou paletou cieľových skupín návštevníkov. Prispôsobenie úrovne výkladu a štýlu prezentácie kultúrneho dedičstva. Univerzálne ako aj špecializované tematické prehliadky. Význam úrovne prezentácie a doplnkových služieb. Moderné technológie - nový rozmer v prezentácii kultúrneho dedičstva. Vstupenka ako marketingový nástroj.