Political Discourse on Immigration into Britain - Némethová, Ildikó, 1974-
Historické pozadie imigrácie do Británie a vývoj imigračnej politiky od 19. storočia. Povojnová migrácia do Británie. Pravidlá vstupu a britské občianstvo na základe právnych predpisov a legislatívnych úkonov. Reštriktívne opatrenia, cudzinci a štátni príslušníci.