Lingvistická analýza politických komunikátov na Kube - Spišiaková, Mária, 1973-
Analýza lingvistických a vizuálnych charakteristík 84 politických komunikátov (bilboardov, plagátov a nápisov) na súčasnej Kube. Komunistická strana Kuby, politický jazyk, revolúcia, vlajkové slová.