Kreatívne rokovanie v politike ako nástroj riešenia konfliktov - Helmová, Milena, 1954-
Rokovanie ako jediná nenásilná forma hľadania riešenia protichodných záujmov. Autenticita negociátora v politickej komunikácii. Komunikačná kompetencia – dôležitý aspekt predchádzania krízam. Krízové rokovanie – ako kreatívne riešiť konflikty.