Percepcia ženského tela v reklame u dospievajúcich v období strednej a neskorej adolescencie - Bulanda, Ivana
Vymedzenie adolescencie, resp. obdobia dospievania. Vnímanie expozície ženského tela v audiovizuálnej reklame adolescentmi v segmente žien. Hypotézy výskum. Výskumná metóda a výskumný súbor. Výsledky výskumu.