Innovation as an Effective Instrument for Assuring Performance, Competitiveness and Higher Economic Efficiency of an Enterprise - Hudec, Martin
Analýza konceptu hodnoty zákazníka. Úloha inovácie v konkurencieschopnosti podniku. Vplyv inovačných aktivít na rozvoj podniku. Inovačný manažment.