Zvýšenie efektívnosti vo výrobnom podniku - Bosák, Martin, 1967-
Teoretické vymedzenie pojmu efektívnosť výroby. Efektívnosť výroby na príklade japonskej spoločnosti Kuruma. Využívanie InMotion procesu na zvýšenie efektívneho výrobného procesu.