Komparácia klasických finančných ukazovateľov potravinárskych podnikov - Lukáč, Jozef, 1991-
Finančné zdravie podnikov. Klasické prístupy hodnotenia finančného zdravia podniku. Finančná analýza spoločnosti Ryba Košice spol. s r.o.