Textarbeit im Fremdsprachenunterricht - Čiefová, Michaela, 1991-
V rámci výučby cudzích jazykov sa uplatňujú rôzne vyučovacie metódy. Jednou z nich je textová analýza. Poskytnutie teoretického pohľadu a praktickej aplikácie na koncepciu textovej analýzy vo výučbe.