Verbesserung der Sprachfertigkeit Hörverstehen mit Hilfe von Informationstechnologien - Stradiotová, Eva, 1963-
Dnes už je zrejmé, že technika a technológie môžu veľmi pomôcť v procese učenia, ale stále nemôžu nahradiť učiteľa. Priblíženie webových aplikácií a možnosti ich využitia vo vzdelávacom procese.