Förderung der Fähigkeit zur Konfliktlösung durch kooperatives Lernen am Beispiel des Universitätsskripts "Interkulturelle Verhandlungen: Strategien, Methoden und Konzepte der Problembewältigung" - Helmová, Milena, 1954-
Metodologické a didaktické postupy získavania a uplatňovania zručností v kooperatívnom vyučovaní na základe príkladu didaktického textu: Interkultúrne obchodné rokovania - stratégie, metódy a koncepty riešenia problémov. Cieľom je prispieť k diskusii o kooperatívnom vyučovaní ako o koncepcii úspešného vzdelávania.