Szlovák és magyar települési önkormányzati rendszer szabályozásának összehasonlító elemzése a Helyi Önkormányzatok Európai Chartájának tükrében - Hegedűs, Szilárd
Právna úprava samospráv v Slovenskej republike. Európska charta miestnych samospráv. Právna úprava miestnych samospráv v Maďarsku.