Analytical Procedures - Krišková, Petra, 1981-
Postupy, ktoré umožňujú audítorovi získať dostatočné a primerané audítorské dôkazy, na základe ktorých môže vyjadriť svoje stanovisko k finančným výkazom. Analytické postupy sa môžu uplatniť v rôznych fázach auditu a zameriavajú na rôzne aspekty finančných výkazov.