<Das> Thema "Kultur" im IKK-Unterricht mit Hilfe von Mind Maps - Kucharová, Jana, 1981-
Príklad riešenia témy kultúry vo vyučovaní interkultúrnej komunikácii prostredníctvom myšlienkových máp. Po formulácii učebných cieľov sú definované základné pojmy a stručne sú tiež predstavené myšlienkové mapy a ich použitie.