Vysoká diplomacia alebo niečo iné? - Škvrnda, František
Historicky prvé stretnutie prezidenza USA Donalda Trumpa a sverokórejského vodcu Kim Čong-una ako mediálno-politická téma číslo jeden. Ústretovosť, ale aj politické divadlo. Výmena názorov na otázky spojené s vytváraním nových vzťahov medzi USA a KĽDR. Úsilie úplne denuklearizovať Kórejský polostrov.