Idea liberalizmu v pragmatickej perspektíve hľadania slobody a lepšieho sveta. Potreba neustálej revízie ideových základov nášho myslenia. - Dobiaš, Daniel
Idea liberalizmu v intelektuálnej tradícii hľadania lepšieho človeka a sveta. Potreba neustálej revízie ideových základov nášho myslenia .