Tertiary Students' Financial Behavior: Recent Study from Slovakia - Barteková, Mária, 1992-
Finančné podmienky vysokoškolských študentov v Európe. Finančné návyky vysokoškolských študentov na Slovensku - výsledky prieskumu z 01/2018.