<The> Impact of Brexit on Country Risk of Great Britain in Investing at Stock Market - Chovancová, Božena
Preskúmanie citlivosti akciového trhu k britským politickým rizikám, spojených s Brexitom, čo môže mať dôsledky nielen pre krajinu, ale aj pre celú Európu. Túto skutočnosť musí zvažovať každý investor pri rozhodovaní o alokácii investícií do tejto krajiny. Poukázanie na možné zmeny na akciovom trhu v Spojenom kráľovstve z perspektívy priemyslu 4.0, čo môže pozitívne ovplyvniť akciový trh.