Programme of the Slovak and Czech Government as the Chief Issue for the Senior's Social Ensurance - Bočáková, Oľga
Analýza sociálneho zabezpečenia seniorov v programovom vyhlásení vlády SR vo volebnom období 2016-2020. Programové vyhlásenie vlády ČR vo volebnom období 2017-2021. Komparácia programových vyhlásení vlád SR a ČR v oblasti sociálneho zabezpečenia seniorov.