Konkurencieschopnosť automobilového priemyslu na Slovensku - Sinay, Juraj
Pohľad na rozvoj automobilového priemyslu na Slovensku. Bariéry automobilového priemyslu na Slovensku. Štruktúra pracovnej sily pre slovenský automobilový priemysel. Absencia systému transferu vedeckých poznatkov do praxe. Nízka úroveň rozvoja mobility na báze alternatívnych pohonov. Konkurencieschopnosť slovenského automobilového priemyslu.