Porovnanie finančných ukazovateľov spoločností Slovak Telekom,a.s. a Orange Slovensko,a.s. za obdobie 2012 - 2017 - Horváthová, Miroslava
Analýza finančnej výkonnosti spoločností Slovak Telekom, a.s. a Orange Slovensko, a.s. za obdobie 2012-2017. Výpočet a interpretácia finančných ukazovateľov vybraných spoločností.