Cenové stratégie - Barlašová, Terézia
Spotrebiteľ kladie stále väčší dôraz na rôzne zložky marketingového mixu, avšak cena ostáva jedným z hlavných faktorov ovplyvňujúcich jeho nákupné správanie. Pohľad na alternatívne prístupy k tvorbe cenovej stratégie podniku.