Podnikové rozhodovanie za podpory výnosových metód oceňovania - Drabiková, Elena
Pre ocenenie podniku alebo jeho časti existuje viacero možností v podobe spektra metód využívaných pre tieto účely. Fundamentálny výber pozostáva z ocenenia na základe analýzy trhu, majetku alebo výnosov. Oceňovanie na základe výnosových metód.