Determinaty mesačných CDS prémií od roku 2009 - Lacko, Roman, 1988-
Odhad ekonometrického modelu v ktorom vystupuje CDS (Credit Default Swap prémie) ako endogénna premenná. Exogénne, teda vysvetľujúce premenné v modeli sú EONIA, kurz EUR/USD, a Výnos 10r. vládnych dlhopisov Nemecka.