Hybrid v systému regionálního školství? Postavení a specifika uměleckého vzdělávání v ČR - Hradecká, Pavla
Umelecké vzdelávanie v Českej republike. Významné medzníky v histórii základného umeleckého vzdelávania. Transformácia základného umeleckého vzdelávania a rozvoj po roku 1989. Vývoj v posledných rokoch a aktuálna situácia.