Internetový marketing: propagácia prostredníctvom sociálnej siete - Šefčíková, Denisa
Internetový marketing ako súčasť digitálneho marketingu. Výhody digitálnej reklamy. Koncepcia 4P a 4C vo vzťahu k internetu. Typy internetového marketingu. Výhody a nevýhody internetového marketingu.