[Štatistická analýza chudoby a sociálneho vylúčenia v kontexte Stratégie Európa 2020] - Megyesiová, Silvia, 1969-
Recenzia na Zborník vedeckých statí, ktorý bol spracovaný v rámci projektu VEGA 1/0548/16 a ktorý je venovaný analýze chudoby a sociálneho vylúčenia s dôrazom pokroku Slovenska pri napĺňaní stratégie Európa 2020 pri znižovaní chudoby a sociálneho vylúčenia.