Nové lehoty na uchovávanie účtovnej dokumentácie a sprísnené sankcie za porušenie zákona o účtovníctve od roku 2018 - Klabníková, Klára
Uchovávanie účtovnej dokumentácie. Právna úprava. Ilustračné príklady.