Chýbajú kvalitní sales promotéri - Raševová, Kristína
Definícia nástroja sales promotion. Nové trendy v oblasti podpory predaja vďaka digitálnym nástrojom. Základné zručnosti a schopnosti sales promotion tímov a hostesiek. Nedostatok spoľahlivých sales promotérov ako podnet pre vybudovanie nového oddelenia ľudských zdrojov. Snaha o zvyšovanie kvality ľudských zdrojov prostredníctvom HR systému.