Hodnocení vývoje pojistného trhu v roce 2017 - Urban, Jaroslav
Predpísané poistné a celkové výsledky v roku 2017. Analýza neživotného a životného poistenia za rok 2017. Vývoj vyplatených poistných plnení. Hospodárske výsledky členských poisťovní ČAP - Českej asociácie poisťovní.